Taal is een tool

Minerva TXT producties - Portfolio | Minerva TXT producties

Eveline J. Verhoeve

Lid van VOA
Vereniging Ondernemingen Alphen eo

Lid van VNR
Vrouwen Netwerk Rijnstreek

TAAL IS EEN TOOL

< Portfolio

"Jij weet nog beter wat ik wil zeggen dan ikzelf"

Ik verzorg als Zelfstandig Professional de PR, communicatie en marketing van bedrijven, organisaties en personen. Daarvoor ontwikkel ik print- en online teksten en andere producten die ik vervolgens via eigen communicatiemiddelen, media en social media onder de aandacht van de doelgroep breng.

Ik schrijf graag eigen journalistieke inhoudelijke artikelen of opiniërende blogs op basis van parate kennis, een interview of onderzoek.

 Ik 'vertaal' net zo gemakkelijk jouw gevoelige, ingewikkelde, technische, specialistische of (populair)wetenschappelijke onderwerpen naar mensentaal en een goed product in woord en beeld.

 Wil je een betere PR? Dan zet ik media en social media voor je in.

Elk traject begint altijd met een goed advies. Daarna kan het blijven bij een eenmalige goede tekst of bijvoorbeeld een eenvoudige website óf we kiezen samen voor een regelmatig terugkerend product als een nieuwsbrief, een actieve facebook pagina of een persartikel. Natuurlijk kan ons eerste gesprek ook de start zijn van een langdurig project op basis van PR voor jouw bedrijf of organisatie.

Hieronder vind je een representatieve keuze uit mijn portfolio. 

< Portfolio

Volg mij op...