Taal is een tool

TAAL IS EEN TOOL

2015_12_11_DSC9472
Taal is zo oud als de mensheid. Al die tijd vertellen mensen elkaar verhalen om lessen te leren uit het verleden en om hun geschiedenis te onthouden. De kunst is om al die oeroude vaardigheden te gebruiken voor moderne communicatie.
Het belangrijkste gereedschap hiervoor is en blijft taal.
Een lezenswaardig artikel schrijven, een boodschap duidelijk laten overkomen, een leuk en goed stukje proza maken, de lezer bij je verhaal betrekken, een klant over de streep trekken.
Het zijn allemaal vaardigheden die ik beheers.

Taal is een tool. Míjn tool!

ps. Ik gebruik mijn 'tool' natuurlijk ook om al mijn andere projecten succesvol te maken!

Eveline J. Verhoeve
Minerva TXT producties
Alphen aan den Rijn

Trots op Alpe d’HuZes Vandaag

< Terug naar Artikelen

Trots op Alpe d’HuZes Vandaag | Minerva TXT producties

Voor Alpe d’HuZes heb ik in 2015 een geheel nieuw product ontwikkeld. Het online magazine Alpe d’HuZes Vandaag. Het magazine is gemaakt naar een idee van Toob Alers. De bladformule, inhoud en eindredactie zijn van mijn hand.

De vormgeving is op basis van een uitgebreide specificatie uitgezet bij het Grafisch Lyceum Utrecht. Acht teams met studenten hebben een pitch gedaan. De winnaars - Casper van der Linden, Iris van Kranenburg en Joanne Garbo - zijn samen met docent Paul Hageman meegereisd naar Alpe d’HuZes.

Maandag tot en met zaterdag zijn de online magazines verschenen. Vrijdagochtend, nog voor het verschijnen van het vrijdagnummer, waren er al 109k hits!

Lees hier de magazines:
maandag 1 juni
dinsdag 2 juni
woensdag 3 juni
donderdag 4 juni
vrijdag 5 juni
zaterdag 6 juni

Datum: 8 juni 2015

Volg mij op...